header foto
Junioren

Vacature Planning Juniorenwedstrijden

Nieuws afbeelding 20-3-2017

Mieke Renkens en Yvonne de Bock hebben vele jaren met veel inzet en enthousiasme de functie Wedstrijd- en Arbitrageplanning voor de Junioren ingevuld. Omdat zij aan het eind van dit seizoen gaan stoppen, zijn we op zoek naar (liefst) twee vrijwilligers die hun taken over willen nemen.

 

De functie bestaat uit het inplannen in LISA van de tijden van en velden voor de thuiswedstrijden nadat de schema’s van de bond in het systeem zijn ontvangen. Vervolgens het inplannen van de scheidsrechters op deze thuiswedstrijden en het communiceren van deze arbitrage-indeling naar de betreffende leden. Dit kan geheel digitaal via LISA worden afgewikkeld.

 

Momenteel wordt er per kwart hockeyseizoen een planning gemaakt door Mieke en Yvonne. Het is van belang om zo efficiënt mogelijk de thuiswedstrijden qua velden en tijden in te plannen in combinatie met de ter beschikking zijnde spelers die op het juiste niveau kunnen worden ingezet om te fluiten.

 

Hoeveel tijd kost het? Gemiddeld in 4 uur wordt de "kwartaal” planning gemaakt. Daarnaast worden er wekelijks herinneringsmailtjes aan de ingeplande scheidsrechters gestuurd en wordt er tussendoor gereageerd op berichten van scheidsrechters of opvolging gedaan bij niet op komen dagen. Ook is er soms contact met of zijn er verzoeken vanuit het wedstrijdsecretariaat junioren over verplaatsing van wedstrijden. Er is enig onderhoud nodig aan de gegevens die in de arbitragemodule zijn ingevoerd. Mogelijk is er soms een vergadering van de arbitragecommissie.

 

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Hélène van den Broek – Kuyper,  lid van het jeugdbestuur via [email protected] of 06-54384686. Je kunt ook rechtstreeks met Mieke en Yvonne contact opnemen via [email protected] of telefonisch met Yvonne via 06-24501213. Mieke en Yvonne nodigen je ook graag vrijblijvend uit om aan te sluiten bij het inplannen.

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO