header foto
Algemeen

Uitnodiging VHC Café (9 en 30 maart, 20 april)

Nieuws afbeelding 15-2-2017

Wij nodigen jou graag uit voor het VHC Café. Tijdens deze cafés gaan wij met elkaar in gesprek over diverse thema’s uit het beleidsplan ‘BELEEF! VHC 2017 – 2022’ van VHC Venlo.

 

Waarom het VHC Café?

VHC heeft bewust gekozen voor een heldere, ambitieuze lange termijn visie. Daarin staat beleving centraal. Of je nu, junior, senior, veteraan, tophockeyer, sponsor, collega vereniging of externe partner bent, beleving is waar het om gaat. Wij leggen in dit plan visie, ambitie, doelstellingen en instrumenten neer voor zowel de prestatiesport als de breedtesport. In die beide takken is "beleving van alle facetten van de sport” hetgeen VHC nastreeft en faciliteert.
BELEEF! VHC  is een beleidsplan voor en door leden. Daarom willen wij hierover met jou in gesprek.

 

Onder leiding van Ruud Stikkelbroeck* willen we diverse zaken uit het beleidsplan ter discussie stellen. Alle onderstaande thema’s komen uitgebreid aan bod in het beleidsplan dat elke avond per thema kort wordt toegelicht door het bestuur. Het beleidsplan is vooraf in te lezen door leden/ouders en vrijwilligers. Log voor het Pdf document in op LISATeam met je lidnummer en wachtwoord (via www.vhcvenlo.nl of via de VHC app). Je vindt het beleidsplan onder Club/Documenten/Beleid.

 

Praat tijdens diverse avonden met ons mee over:

·        Donderdag 9 maart – 20.00 uur: Is VHC een club voor topsport?

·        Donderdag 30 maart – 20.00 uur: Hoe binden we de jeugd aan onze club?

·        Donderdag 20 april – 20.00 uur: De "Venlo stijl" - hoe gaan we dat dan doen?

 

VHC Café vindt plaats in het clubhuis van VHC, deuren zijn geopend vanaf 19.15 uur.

 

Tot donderdag 9 maart.

 

Heb je in de tussentijd vragen? Aarzel niet om direct contact op te nemen met Marlon van Wijlick, pr&[email protected].

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur VHC

 

* Ruud Stikkelbroeck is directeur bij Venlopartners, journalist en presentator. In zijn privé tijd staat hij geregeld langs de lijn om zijn dochter te coachen bij ME6-1. Daarnaast is hij sinds kort betrokken bij de commissie PR & Communicatie van VHC.