header foto
Algemeen

De gasten zijn bekend! VHC café - donderdag 30 maart - jeugd

Nieuws afbeelding 28-3-2017
Donderdag 30 maart is de tweede editie van het VHC café en dit keer staat de jeugd centraal!
De eerste editie over topsport was een succes waar overigens ook veel is gesproken over een goede aanpak en opleiding voor de jeugd.
We hebben interessante gasten uitgenodigd die samen met jullie het gesprek voeren over de jeugd en VHC.

Jeroen Laurensen  / Oranje-Rood: Hij is niet alleen coach van Jongens A1, maar ook technisch manager van de jeugd. Zijn taak is de stap van de jeugdselecties naar de vaandelteams van Oranje-Rood zo klein mogelijk te maken. Hij kan dus heel veel vertellen over een uitstekende jeugdopleiding waardoor de jeugd zo lang mogelijk bij de eigen club betrokken blijft.  

Nieke Laumans / VHC: trainingscoördinator VHC, coach en trainer, oud speelster Dames1 Tegelen en Venlo

We zijn nog bezig met iemand van Handbal Venlo die in zal gaan op het jeugdbeleid van deze grote Venlose sportclub met veel jeugdleden.

 

Waarom het VHC Café?
VHC heeft bewust gekozen voor een heldere, ambitieuze lange termijn visie. Daarin staat beleving centraal. Of je nu, junior, senior, veteraan, tophockeyer, sponsor, collega vereniging of externe partner bent, beleving is waar het om gaat. Wij leggen in dit plan 
visie, ambitie, doelstellingen en instrumenten neer voor zowel de prestatiesport als de breedtesport. In die beide takken is "beleving van alle facetten van de sport” hetgeen VHC nastreeft en faciliteert. BELEEF! VHC is een beleidsplan voor en door leden. Daarom willen wij hierover met jou in gesprek.

 

Het beleidsplan is vooraf in te lezen maar ook te raadplegen nadat je hebt ingelogd bij lisa op de website van VHC. Kijk dan bij 'club'  - 'documenten' - 'beleid' 

 


Graag tot donderdag 30 maart aanstaande, aanvang 20.00 uur, clubhuis is geopend vanaf 19.15 uur.
Bijlage