header foto
Algemeen

Coach Heren1 VHC stopt einde seizoen bij VHC

Nieuws afbeelding 6-4-2017

Bernardo Fernandes, coach van Heren1, stopt aan het einde van dit seizoen bij Heren1 en de Venlose Hockey Club. Dat heeft hij eerder deze week aan het bestuur van VHC, spelers en overige begeleiding van Heren1, laten weten. Fernandes is inmiddels 6 jaar verbonden aan de club als respectievelijk trainingscoördinator, coach Dames1 en coach Heren1. Met beide teams wist hij kampioen te worden en ook te promoveren naar de overgangsklasse.

 

Het bestuur van de Venlose Hockey Club begrijpt de keuze van Fernandes volledig. Joost Cornet, bestuurslid prestatiesport: "Bernardo heeft veel betekend voor VHC. Niet alleen de prestaties die hij heeft geleverd samen met de teams van Dames1 en Heren1 zijn belangrijk geweest, maar zeker ook de begeleiding die hij heeft gegeven aan de trainers en coaches van de jeugdteams mag niet vergeten worden. Ik denk dat andere clubs, net als wij hebben gehad, veel profijt zullen hebben van zijn enthousiasme en gedrevenheid. Wij wensen hem enorm veel succes met zijn volgende stap”.

 

Bernardo Fernandes: "VHC heeft mij 6 jaar geleden bijzonder gastvrij ontvangen. De club heeft mij alle mogelijkheden gegeven om mezelf te ontwikkelen in de hockeysport. VHC was, is, en blijft de toonaangevende hockeyclub van Limburg. Dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren vind ik een voorrecht. Maar nu is het tijd om een volgende stap te zetten. Waar dat is weet ik nog niet. Dat zal de toekomst moeten uitwijzen. De komende weken wil ik in elk geval alle aandacht hebben voor Heren1 die moeten blijven strijden voor klasse-behoud in de overgangsklasse. Daar ligt de komende weken de focus.”

 

 

 

 

Voor meer informatie over dit persbericht (origineel document in de bijlage), kunt u terecht bij:

 

Joost Cornet – bestuur VHC                         tel: 0629005263                    

Bernardo Fernandes – coach Heren1            tel: 0638063211

Bijlage