header foto
Algemeen

3e VHC Café "De Venlo Stijl" a.s. donderdag

Nieuws afbeelding 17-4-2017
"De Venlo Stijl", Een veelgebruikte kreet in het beleidsplan van VHC. Maar wat is dan die Venlo Stijl volgens jullie en hoe brengen we dit in de praktijk. Aanstaande donderdag 20 april praten we er over in het derde VHC Café.
Een aantal leden is op de eerste plaats gevraagd om met die Venlo Stijl in gedachte kort hun verhaal te vertellen over VHC.
Daarna zullen we in groepen ingaan op die punten in het beleidsplan waar de Venlo Stijl een rol speelt. 
Vanzelfsprekend is het daarna aan alle bezoekers van het café om mee te praten.

Dit zegt het beleidsplan in de inleiding over de Venlo Stijl:
"Hoe presteer je in teamverband? Hoe realiseer je evenwicht tussen de individuele wensen en de belangen van het collectief? Er moet een balans zijn tussen inspannen en ontspannen. VHC kiest daarin voor het ontwikkelen van de "Venlo-stijl”. Een stijl die past bij zowel prestatiesport als breedtesport. Een herkenbare speelstijl en een uniform tenue die beiden clubbreed gedragen worden. Zowel de prestatiesporters als de breedtesporters spelen met beleving en dragen beleving uit."


Waarom het VHC Café?

VHC heeft bewust gekozen voor een heldere, ambitieuze lange termijn visie. Daarin staat beleving centraal. Of je nu, junior, senior, veteraan, tophockeyer, sponsor, collega vereniging of externe partner bent, beleving is waar het om gaat. Wij leggen in dit plan visie, ambitie, doelstellingen en instrumenten neer voor zowel de prestatiesport als de breedtesport. In die beide takken is "beleving van alle facetten van de sport” hetgeen VHC nastreeft en faciliteert. BELEEF! VHC is een beleidsplan voor en door leden. Daarom willen wij hierover met jou in gesprek

Het beleidsplan is vooraf in te lezen maar ook te raadplegen nadat je hebt ingelogd bij lisa op de website van VHC. Kijk dan bij 'club'  - 'documenten' - 'beleid' 

      

Graag tot donderdag 20 april aanstaande, aanvang 20.00 uur, clubhuis is geopend vanaf 19.15 uur.