header foto
Algemeen

Kampioenenhuldiging en feest! Zondagmiddag 11 juni

Nieuws afbeelding 23-5-2017

Ook dit seizoen zijn een flink aantal VHC teams erin geslaagd om met hun team herfstkampioen, zaalkampioen of lente kampioen 2016-2017 te worden. Dat zijn er minimaal 10! Dat is buiten een felicitatie ook een toffe huldiging waard.

 

Op zondag 11 juni wordt er daarom op het terras van VHC een huldiging verzorgd, met een leuke en verrassende "omlijsting”. Iedereen is welkom: spelers, coaches, trainers, teamondersteuning, junioren kampioenen 2016-2017, leden, ouders, vrijwilligers en supporters. Het belooft gezellig te worden deze middag:

  • DJ Falco zorgt voor de gezellige sfeer,
  • Er is een wipe out attractie, waarbij je je teamgenoten, ouders en mede clubgenoten op kunt uitdagen!
  • Meet hoe hard je kunt slaan, flatsen of pushen, met de slag meter
  • en laat je verrassen van wat er nog meer op het programma staat.

Kom dus vooral allemaal naar het VHC clubhuis op zondag middag 11 juni, samen met je team, om je clubgenoten te feliciteren met hun geweldige prestatie en te genieten van een ongedwongen VHC middag! Neem vooral je ouders, familie, vrienden en fans mee! 

 

Wie zijn er (tot nu toe) kampioen geworden dit seizoen?

Plaatsing voor Super A: MA1 en JA1, herfstkampioen veld: MD3

Zaalkampioenen: ZJA1, ZMA2, ZMB1, ZJB2 en ZMB3

Lentekampioenen veld: JC1 en MC1 zijn kampioen geworden afgelopen zaterdag. Wie volgt?

Winnaar van de keeperscompetitie; Sanne van Ewijk.

 

Het bestuur wil deze teams en hun ondersteuning dan ook graag uitnodigen voor de kampioenenhuldiging om 12.00 uur, de huldiging start om 12.30 uur.

 

Aan alle teams die tot nu toe kampioen zijn geworden, of het a.s. weekend worden, vragen wij om voor 1 juni 2017 naar [email protected] een team (kampioens-) foto te sturen, een titel van een song die jullie als team motiveert en vanuit de coaches een leuk verhaaltje met wat anekdotes over het betreffende team. Verder zal er een lekkere versnapering en een leuke herinnering worden uitgedeeld aan alle kampioenen. Als klap op de vuurpijl, krijgen alle kampioensteams een plekje op de wall of fame!

 

Tot 11 juni 2017

Het bestuur en jeugdbestuur VHC