header foto
Algemeen

Rabobank Venlo e.o. nieuwe Clubsponsor Venlose Hockey Club

Nieuws afbeelding 24-5-2017

Rabobank Venlo e.o. heeft met VHC een nieuwe vijfjarige sponsorovereenkomst gesloten. Met ingang van het hockey seizoen 2017-2018 zal Rabobank Venlo e.o. de clubsponsor zijn. Met het afsluiten van deze nieuwe overeenkomst continueert Rabobank Venlo e.o. de sponsoring  en wordt de jarenlange relatie met de Venlose Hockey Club geïntensiveerd.

In de afgelopen jaren was Rabobank Venlo e.o. al hoofdsponsor van de Heren 1 van de club.  Rabobank Venlo e.o. wordt vanaf het nieuwe seizoen ook de Clubsponsor. In het kader van de verdergaande samenwerking zullen alle leden van de Venlose Hockey Club een nieuw wedstrijdshirt krijgen met daarop de naam en het logo van de bank. Deze shirts zullen aan het begin van het seizoen aan alle spelende leden ter beschikking worden gesteld. Rabobank Venlo e.o. zal als Clubsponsor duidelijk zichtbaar worden op het terrein van de Venlose Hockey Club. Daarnaast verbindt de bank ook haar naam aan een aantal evenementen zoals  het Rabobank VHC Familie toernooi. Tijdens het komende VHC Familie toernooi op 24 juni aanstaande zal het nieuwe Rabobank Venlo e.o. wedstrijdshirt gepresenteerd worden.

In de nieuwe overeenkomst is verder opgenomen dat Rabobank Venlo e.o. in samenwerking met NOC/NSF, de Venlose Hockey Club gaat ondersteunen bij haar plannen voor de toekomst. Met Rabobank Venlo e.o. is de afspraak gemaakt dat zij jaarlijks een aantal kinderen die door omstandigheden geen mogelijkheid hebben om te kunnen sporten een lidmaatschap bij de Venlose Hockey Club aanbiedt. Hiermee geven beide partijen een nog grotere maatschappelijke invulling aan de nieuwe samenwerking.

De partijen, vertegenwoordigt door de heer Addy Lutgenau, Directeur Bedrijven & Particulieren bij Rabobank Venlo e.o., de heer Nico Tissink, voorzitter van de Businessclub VHC en de heer Leopold Hermans, voorzitter Venlose Hockey Club, hebben tijdens de het ondertekenen van de overeenkomst uitgesproken uit te kijken naar de implementatie van deze nieuwe overeenkomst waarin naast de financiële ondersteuning door Rabobank Venlo e.o. met name ook een maatschappelijke component en het verder ontwikkelen van de Venlose Hockey Club voor de toekomst centraal staan.