header foto
Algemeen

PERSBERICHT: nieuwe coaches Heren1 en Dames1

Nieuws afbeelding 16-6-2017

PERSBERICHT, Venlo 17-06-2017: Marc Routs coach van Heren1 – Joost Cornet coach van Dames1. Het bestuur van de Venlose Hockey Club heeft vandaag met veel genoegen bekend gemaakt dat twee VHC-routiniers de eerste elftallen van de hockeyclub gaan leiden. Een opvolging was nodig na het vertrek van de coaches van Heren1 en Dames1.

 

Marc Routs is geen onbekende bij Heren1. Als speler liet hij zich al zien op hoofdklasse-niveau waarna hij enkele jaren coach was van Heren1. Op dit moment is Routs docent lichamelijke opvoeding bij het Valuascollege en coördinator/trainer bij de TOPklas Hockey van het Valuascollege in Venlo. Routs gaat samen met huidig assistent Dick Bisschops Heren1 begeleiden. 

 

Bij Dames1 gaat Joost Cornet het team coachen. Cornet is tevens oud speler van Heren1 en speelde net als Routs ook op hoofdklasse-niveau. Samen met huidig Coach Thijs Pubben gaat hij Dames1 begeleiden.

 

Met de aanstelling van Marc Routs en Joost Cornet is de begeleiding van de eerste teams bij VHC weer compleet. Het bestuur is zeer blij dat beide coaches bekend zijn met de VHC cultuur . Volgens voorzitter Leopold Hermans bewijst dit des te meer dat VHC meer dan voldoende eigen kennis en kunde in huis en in de regio heeft om de eerste teams te begeleiden. Doelstelling voor beide teams is promotie naar de overgangsklasse. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Marlon van Wijlick

Bestuurslid PR

pr&[email protected]


In de bijlage bij dit bericht het persbericht in Pdf.

Bijlage