header foto
Algemeen

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering VHC op 14 juli 2017

Nieuws afbeelding 23-6-2017

Hierbij roep ik namens het bestuur van de Venlose Hockey Club, conform artikel 19 lid 2 van de statuten, alle senior leden en junior leden van 16 jaar en ouder op voor de Algemene Leden Vergadering. Ook vrijwilligers​, jongeren​ en ouders van de jeugd zijn van harte uitgenodigd om aan de vergadering deel te nemen; echter zonder dat hier stemrecht aan is verbonden.

 

De Algemene Leden Vergadering wordt gehouden op vrijdag ​14 juli 2017 om 20.00 uur in het clubhuis op de Herungerberg. De ALV agenda treft u aan in de bijlage. 

 

De notulen van de laatste ALV kunt u zelf inzien. Als u inlogt met uw lidnummer en wachtwoord (via "<< Login” linksboven op www.vhcvenlo.nl) onder "Documenten/Algemene Leden Vergadering/ Notulen ALV 2015-2016”.

Als u met de VHC App werkt zijn de laatste notulen te vinden onder "Club/Documenten/Algemene Ledenvergadering/Notulen ALV 2015-2016”.

 

Met vriendelijke groet,

Maurice Klaassens, secretaris

 


 

Wachtwoord kwijt? Vraag het opnieuw aan via het inlogmenu. Lidnummer en wachtwoord kwijt? Mail naar [email protected]

 

Tip: gebruik de VHC App! Deze is te downloaden voor Apple IPad of IPhone via de Apple Store of voor Android via Google Play; links zijn te vinden op www.vhcvenlo.nl (rechtsboven). Je kunt dan inloggen op het ledensysteem van VHC: LISATeam. Je krijgt hiermee toegang tot al je hockeyinformatie en nog veel meer! Je kunt onder Profiel je wachtwoord, je telefoonnummers en e-mail adressen zelf invoeren en aanpassen.