header foto
Algemeen

Uitgifte VHC-Rabo-thuisshirts op woensdag 6 september

Nieuws afbeelding 8-8-2017

Zoals we al eerder hebben laten weten via onze website krijgen alle spelers van VHC voor het komende seizoen een thuisshirt van het merk The Indian Maharadja, gesponsord door onze clubsponsor Rabobank Venlo e.o.. Jullie hoeven dus GEEN nieuw wit thuisshirt aan te schaffen. Alles wat je nodig hebt om je VHC tenue compleet te maken is vanaf eind augustus / begin september te bestellen op de website van Gunneman of te verkrijgen in de winkel in Eindhoven. De "oude spullen" kunnen heel goed als trainingsoutfit gebruikt worden. Wij wijzen jullie graag nog even op het volgende:

 

1. Er komt een centrale uitgifte voor de witte thuisshirts voor alle leden. 

Dit is op woensdag 6 september:

16-17 uur Jongste Jeugd

17-18 uur Junioren

18-19 uur Senioren. 

Er hoeft van te voren niet gepast te worden. Gunneman heeft van alle shirts maten voldoende op voorraad om ter plekke een keuze te maken.

 

2. Het rode uitshirt, de korenblauwe broeken en rokjes, trainingspakken (zie ook hierna) en de kousen kunnen vanaf eind augustus / begin september besteld worden via de website van Gunneman en zijn dan ook in de winkel in Eindhoven verkrijgbaar. We zullen ook nog bekijken of er een verkoopmoment bij VHC zelf ingepland kan worden. Dit zal via de website gecommuniceerd worden.

 

3. Op dit moment wordt er bekeken of de bestaande sponsoren van VHC (Club van 1928) bereid gevonden kunnen worden om bepaalde teams van een nieuw trainingspak te voorzien. Mocht je iemand weten die deze trainingspakken willen sponsoren dan horen we dat uiteraard graag, zodat wij je met de sponsorcommissie in contact kunnen brengen. Op het moment dat een team gesponsord wordt zal de aanschaf van kleding centraal geregeld worden voor een team. Als er geen sponsor is voor een team dan kun je zelf eventueel een trainingspak bij Gunneman kunt aanschaffen.

 

Voor vragen over kleding en sponsoring kan contact opgenomen worden met Piet-Hein Berden van de Business Club VHC.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Venlose Hockey Club