header foto
Junioren

Rabobank Kick Off Event junioren op 1 september 2017

Nieuws afbeelding 29-8-2017

Het is bijna zover, vrijdag 1 september komt eraan: het Rabobank Kick Off Event hockeyseizoen 2017-2018 voor jullie A t/m D teams. We starten om 17.30 uur en het duurt tot 21.30 uur!  Het is een avond voor zowel spelers als ouders! Een mooi moment om elkaar na een lange vakantie weer te onmoeten, bij te kletsen en je nieuwe teamgenoten hun ouders en niet te vergeten jullie coaches en trainers te leren kennen.

 

Dit keer geen BBQ of broodje knak, maar we maken er een Amerikaans feestje van; waarbij ieder team zijn of haar eigen lekkere (zelf gemaakte J) hapjes  mee gaat nemen, m.u.v. (fris)drank, snoep en ijs. Dit kunnen jullie kopen aan de bar. Per team zal er een tafel voor jullie klaar staan.

 

Naast leuke muziek, een welkomstwoordje en belangrijke en inhoudelijke informatie voor zowel ouders als kinderen vanuit het jeugdbestuur door onze kersverse voorzitter Robert Bouten; krijgt ieder team een leuke uitdaging voor de kiezen en zal 1 team naar huis gaan met 20 kaarten voor, een nader te bepalen wedstrijd, van VVV! Tevens zal er een groepsfoto gemaakt worden van alle aanwezige jeugdleden!

 

Per team zullen we 1 ouder vragen als aanspreekpunt voor dit evenement. Mocht je je hiervoor al aan willen melden, stuur dan z.s.m. een mail naar [email protected]

Je hoeft niet aan te melden; we hopen dat iedereen aanwezig kan zijn.

 

Hartelijke groet en tot 1 september!

Jeugdbestuur VHC

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO