header foto
Algemeen

6 punten blijven in Venlo!

Nieuws afbeelding 16-10-2017

De dames van VHC hebben gisteren de belangrijke wedstrijd tegen Asten met 2-1 gewonnen en klimmen hiermee naar de 4e plek op de ranglijst. De ruststand in deze rommelige wedstrijd was 0-1 in het voordeel van Asten maar Venlo wist de wedstrijd uiteindelijk op wilskracht met 2-1 te winnen. Piene Cornet scoorde de gelijkmaker uit een strafcorner, Kalijn Elbers wist drie minuten voor tijd de beslissende treffer binnen te tikken.


De heren van Venlo moesten het doen zonder Ivo Moreira, hij raakte geblesseerd tijdens het inspelen. Dit gaf kansen voor de jeugdspelers Tim Sprengers, Luka Peeters en Baer Lamberts. De eerste helft waren er kansen voor beide teams. Asten scoort in de laatste minuut voor de rust het eerste doelpunt. VHC herpakt zich in de tweede helft. Floris van de Ven maakt het gelijkmakende doelpunt uit een strafcorner. Job Baeten weet vlak daarna nog twee keer te scoren. Met een 3-2 overwinning behoudt VHC koppositie. 
Volgende week zondag spelen beide teams weer thuis. De dames tegen MHC Goirle (12.30 uur) en de heren tegen Helmond (14.45 uur). Tot a.s. zondag op de Herungerberg!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO