header foto
Algemeen

VHC Heren 1 Wijnproeverij op 17 november

Nieuws afbeelding 31-10-2017 GEANNULEERD! VHC Heren 1 wil iedereen graag uitnodigen voor haar wijnproeverij op vrijdag 17 november, van 19.30 - 21.30 uur in het clubhuis, graag aanmelden voor 14 november via [email protected]: "Omdat wij dit jaar op trainingskamp in het buitenland willen, organiseren wij meerdere acties, waaronder deze proeverij. In samenwerking met Marcel Swaghoven van Wijncompanions uit Venlo zullen diverse wijnen worden gepresenteerd. Deze wijnen kunt u dan ook voor een aantrekkelijke prijs bestellen, zodat u met de gezellige kerstdagen niet zonder zit. 

Na de wijnproeverij krijgt u een datum voor het ophalen van de wijn, een aantal spelers van heren 1 zal op deze datum aanwezig zijn bij Wine Companions en de wijn uitdelen. Uiteraard wordt deze avond in zijn geheel verzorgd door Heren 1 onder het genot van heerlijke hapjes en gezellige gesprekjes. Na de proeverij is de bar geopend en kan er nog gezellig wat gedronken worden. 

Kunt u niet aanwezig zijn, maar bent u toch geinteresseerd in een van onze wijnen, dan kunt u via [email protected] informatie opvragen en alsnog een bestelling naar wens plaatsen."