header foto
Algemeen

Hockeyvelden en samenwerking met Tegelen en Blerick

Nieuws afbeelding 10-11-2017

Naar aanleiding van het direct afkeuren van een veld in Tegelen en de voorgenomen bezuiniging van de gemeente op het vervangen van de velden in Tegelen en Venlo heeft er donderdag een gesprek plaatsgevonden met de wethouder van sport. Bij dit gesprek waren alle voorzitters van de 3 hockeyclubs in de gemeente Venlo aanwezig.
Afgesproken is dat in elk geval 2 velden (1 in Tegelen en 1 in Venlo) in 2018 wel gerenoveerd worden. Dit mede naar aanleiding van tussenkomst van enkele politieke partijen die hiermee positief gereageerd hebben op onze brandbrief. 

 

Daarnaast is afgesproken dat de 3 clubs zich buigen op korte termijn over verregaande samenwerking. Eind februari dienen de clubs met een gezamenlijke visie te komen welke locatie de beste zou zijn om te komen tot 1 hockeyvereniging op termijn. 

Dat betekent dat we de komende drie maanden hard aan de slag moeten gaan en dat samenwerking met de andere clubs versneld op de agenda staat. Komende week zullen we hier verder over praten in het bestuur waarbij we zeker ook bespreken op welke wijze wij de leden meenemen in dit proces. In elk geval zullen we met alle 3 de clubs in de winterstop een hockeycafé organiseren waar de samenwerking het onderwerp zal zijn. 

 

Bestuur VHC