header foto
Algemeen

Gelijkspel Dames tegen koploper MEP, Heren winst tegen MEP

Nieuws afbeelding 12-11-2017

De dames van Venlo hebben in de uitwedstrijd tegen koploper MEP een knap gelijkspel behaald. MEP ging rusten met een 1-0 voorsprong en wist die voorsprong na een kwartier spelen in de tweede helft tegen de verhouding in te verdubbelen. De Venlose dames bleven ook daarna het beste van het spel houden en wisten door twee treffers van Piene Cornet terug te komen tot 2-2, waarbij de tweede treffer er een van grote schoonheid was. De shoot-outs die na een gelijkspel worden genomen leverden een bonuspunt voor de dames van MEP op.

 

Even later stonden de heren op het veld tegen MEP, de tegenstander staat vierde in de Eerste Klasse C. De mannen van VHC hebben de afgelopen weken een goede reeks wedstrijden gespeeld en ook MEP moest er aan geloven. Toch was het een sportieve wedstrijd die begon met een doelpunt voor MEP. VHC kwam sterk terug met doelpunten van Rik Sprengers (sc) en Luis Tavares (sb). 

MEP scoorde meteen na rust de gelijkmaker, maar met een mooi velddoelpunt van Job Baeten en een perfect genomen strafcorner door Luis Tavares liep de stand uit naar 2-4. Daarmee was de wedstrijd gespeeld en handhaven de heren de eerste plek. 

Zowel de dames als heren hebben nog twee thuiswedstrijden te spelen voor de winterstop.