header foto
Algemeen

ZJB1 haal 3e plek op ZN Kampioenschap!

Nieuws afbeelding 21-1-2018 Afgelopen zaterdag heeft zaal JB1 de 3e plaats bereikt op het Zuid Nederlands Kampioenschap. In de halve finale namen onze jongens het op tegen Push JB1. Enigzins nerveus begonnen ze goed met een strafcorner binnen een paar minuten. Daarna lieten ze zich echter afleiden door enkele lastige arbitraire beslissingen, in plaats van door te drukken, zodat ze bij rust met 0-3 achter stonden. In de 2e helft werd dit echter rechtgezet, zodat na een zinderende eindsprint de stand 4--4 op het bord stond. Shoot-outs volgden waarbij achtereenvolgens Lucas, Sjuul en Wouter deze moeilijke taak op zich namen. Helaas werd de gescoorde shoot-out van Sjuul afgekeurd vanwege liggend spelen, waarna een vergelijkbaar liggend gescoorde shoot-out van Push wel werd goedgekeurd. 
In de daaropvolgende troostfinale leek simpel van MOP gewonnen te worden, maar maakten de jongens het zichzelf nog moeilijk door slordigheidjes en wat minder geïnspireerd spel. Uiteindelijk werd wel met 5 - 4 gewonnen en was de bronzen medaille voor iedereen binnen.

Negen wedstrijden gewonnen en een gelijkspel, op dit niveau: gefeliciteerd met deze fantastische prestatie mannen: Casper, Vincent, Jannik, Sem, Wouter, Luka, Mees, Lucas en Sjuul en begeleiding Ivo, Peter en (niet op de foto) Job!