header foto
Algemeen

Persbericht: Goede start van het seizoen

Nieuws afbeelding 4-3-2018

De dames van VHC begon slap aan de wedstrijd maar herstelde zich en kreeg al redelijk snel het beste van het spel. Toch was het Oss dat met twee uitbraken even zovele keren succesvol was en met een 2-0 voorsprong kon gaan rusten. Het duurde tot een kwartier voor tijd dat de Venlose dames iets terug konden doen: Suzan van den Winkel scoorde 2-1 uit de rebound van een strafcorner. Venlo voerde de druk op, uit een goed lopende aanval werd Piene Cornet vrij voor de keeper gezet. Daar wist ze wel raad mee: 2-2.


In de laatste 10 minuten kreeg Venlo nog twee uitgelezen mogelijkheden de wedstrijd in haar voordeel te beslissen maar wist niet te profiteren. De aansluitende shootouts werden met 3-2 gewonnen door Venlo, o.a. door uitstekend keeperswerk van Anniek Spaen.


Na een door het weer moeizame voorbereiding stond de eerste competitiewedstrijd van Heren 1 uit tegen Hopbel op het programma. Venlo begon sterk aan de eerste helft en wist na vijf minuten al op voorsprong te komen een doelpunt van Bas van Beek. Bij ruststand stond het al op 0-4 door doelpunten van Rick Sprengers, Roeland Bergwerff en Luis Tavares. Na rust wist VHC nog een keer te scoren uit een strafcorner via Job Baeten, waardoor de eindstand uitkomt op 0-5.


(Bron: persbericht Marlon van Wijlick VHC PR & Communicatie)