header foto
Algemeen

Op bezoek bij talkshow M met Naomi van As?

Nieuws afbeelding 29-5-2018 Wij hebben zojuist de volgende mail/uitnodiging ontvangen en willen jullie in de gelegenheid stellen hier gebruik van te maken: Naomi van As is morgen te gast bij de gloednieuwe talkshow van Margriet van der Linden en jullie mogen hier bij zijn! BNNVARA nodigt namelijk speciaal de leden van VHC Venlo uit om morgen geheel gratis deze uitzending van M. te komen bijwonen, die live op NPO3 zal worden uitgezonden. Naomi schuift aan tafel en heeft leuk nieuws!
 
Daarnaast is het ook direct mogelijk om een kijkje achter de schermen te krijgen met een geheel verzorgde rondleiding door de opnamestudio’s van Pauw, M. en de voormalige studio van De Wereld Draait Door.
De live-uitzending duurt van 19:00 uur tot 20:00 uur en jullie worden rond 18:00 uur verwacht in het Mediacafé naast de tv-studio’s op het Westergasterrein in Amsterdam (geen probleem als je iets later bent).
 
Hier bij zijn?
Lijkt het jullie leuk om met jouw team, vrienden, ouders, coaches, trainers bij te zijn? Leuk! Stuur dan de voor-, achternamen en mailadressen van de personen die jullie meenemen naar [email protected]. Dan zorgen wij dat jullie gepersonaliseerde e-tickets zo snel mogelijk naar jullie worden verstuurd. (Let op: wees er snel bij, want vol=vol)
Als je aanmeldt vanuit VHC (z.s.m. maar uiterlijk 12.00 uur morgen), stuur dan een CC van de aanmeldmail naar ons, [email protected]

Mail ontvangen van: 
Leonie la Rondelle
Publiekswerving | Marketing & Exploitatie
+31 88 6766217 | www.bnnvara.nl
 
BNNVARA
Bezoek: Wim T. Schippersplein 3

Post: Postbus 175 | 1200 AD | Hilversum

KvK: 58742638

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO