header foto
Algemeen

Trainingsschema, start jeugdtrainingen en competitie

Nieuws afbeelding 6-8-2018

Hopelijk heeft iedereen een fijne zomerperiode gehad en genieten jullie nog van het mooie weer! Het hockeyseizoen gaat over een tijdje weer van start. Vanaf maandag 20 augustus (als ook de basisschool weer begint) gaan de Jongste Jeugd en de Junioren weer trainen volgens het trainingsschema. Je vindt het hele trainingsschema op de site (b.v. onder Hockey/Trainingsschema) of na inlog onder Club/Trainingsschema. Vanzelfsprekend vind je jouw trainingsdetails ook na inlog op LISATeam via site of in de VHC app bij je persoonlijke of team gegevens.

Helaas hebben we voor enkele trainingen nog geen trainer gevonden. Als iemand hier nog suggesties voor heeft dan zou het fijn zijn dit te horen.

Tevens willen we hierbij een oproep doen aan onze Junioren om (mee) training te gaan geven aan de Jongste Jeugd. Als je dat leuk lijkt, meld je dan even bij mij!

 

De wedstrijdschema's van de KNHB worden rond 18 augustus verwacht en zullen dan zichtbaar worden op de site en in de app. De competitie gaat op zaterdag 8 september van start. Junioren, let ook de komende tijd over informatie over je oefenwedstrijden die in samenwerking met andere clubs zijn ingepland (b.v. op 1 september met drieluikjes) of die je trainer of coach voor je organiseren.


Nieke Laumans, Trainingsco√∂rdinator Jeugd, Tel.: 06-52681730, E-mail: [email protected]