header foto
Algemeen

Party Service Venlo wordt Boelie (Sport Horeca Exploitatie)

Nieuws afbeelding 16-8-2018

Met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 heeft Party Service Venlo haar naam gewijzigd in Boelie (Sport Horeca Exploitatie).

 

Toen wij in januari 2012 bij VHC van start gingen waren wij behalve exploitant van het Clubhuis, ook actief als verhuurbedrijf van feest-gerelateerde artikelen. Reeds in 2015 hebben wij afscheid genomen van dit verhuurgedeelte omdat de combinatie met VHC steeds meer ging wringen.

Wel hebben wij destijds ons bedrijf in ballondecoraties aangehouden, maar ook daarvan hebben wij gezien de steeds uitgebreidere taken bij VHC per vorig jaar afscheid genomen.

 

Boelie (Sport Horeca Exploitatie)

Aangezien wij van mening waren dat de naam Party Service Venlo niet meer past in onze huidige activiteiten in de Sport Horeca hebben wij zitten denken aan een naam die wél past binnen deze tak.

 

Zoals de meesten weten is de naam Bully een hockeyterm (Bij deze situatie staan twee spelers tegenover elkaar met de hockeysticks op de grond rechts van de bal. Vervolgens tikken ze één keer (tot 2003 was de regel dat er drie keer getikt moest worden) met de platte kant van de sticks tegen elkaar boven de bal, alvorens ze mogen uitmaken wie in balbezit mag komen.

 

Boelie is de dialectvertaling van Bully welke al meer dan 30 jaar wordt gebruikt in het jaarlijkse VHC Sjoet en Boelie carnavalsbal. Verder zie je in de naam Boelie het woord Eli staan. Eli is/was mijn koosnaam voor bijvoorbeeld mijn ouders en vrienden, afgeleid van mijn voornaam Elian.

 

Tot ziens in het clubhuis in het nieuwe hockeyseizoen 2018-2019! Elian van Ewijk, Boelie (Sport Horeca Exploitatie), tel.: 06-41106525, e-mail: [email protected]

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO