header foto
Algemeen

GEZOCHT: Trimtrainer voor op de dinsdagavond

Nieuws afbeelding 15-10-2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer om onze trimhockeyers elke dinsdagavond de fijne kneepjes van het hockeyspel bij te brengen. Trimhockey is een leuke vorm van hockey voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven. Leeftijd, man of vrouw, conditie of niet en de mate van hockeyervaring zijn niet zozeer van belang. Onze groep trimhockeyers bestaat uit een groep van zo’n 20 personen, aangevuld met een aantal veteranen die graag op dinsdagavond een balletje komen slaan.

Van belang is dat je simpele oefeningen en spelvormen kunt uitzetten en uitleggen en dat plezier voorop staat. Het recreatieve aspect staat voorop, al is de groep gemotiveerd om geconcentreerd te zullen trainen. De trainingen vinden plaats op dinsdagavond van 20:30 – 22:00. Uiteraard staat hier ook een vergoeding tegenover.

Lijkt het je leuk om een groep gemotiveerde (ex)hockeyers elke week een sportieve, maar vooral leuke avond te bezorgen, of wil je meer informatie opvragen, stuur dan een reactie naar [email protected].