header foto
Algemeen

Een nieuw VHC-shirt voor iedereen

Nieuws afbeelding 18-10-2018

Goed nieuws! De nieuwe VHC-shirts zijn binnen en de coach van jouw team krijgt op korte termijn een uitnodiging om jullie splinternieuwe shirtjes op te halen en aan jullie te overhandigen. We hebben er iets moois bij bedacht. Als je je oude shirt inlevert kunnen wij er veel mensen blij mee maken. We zijn van plan om alle shirts mee te geven aan Moses Kagochi uit Kenia die op dit moment bij onze club training geeft.

 

We vragen je dus om je oud shirtje, fris gewassen, te doneren voor deze actie. En je mag er zelfs oude sticks en schoenen bij doen. Die sturen we dan in een groot pakket naar Kenia waar ze mooi tweede leven krijgen. Kortom, je oude shirt voor je nieuwe shirt is in vele opzichten een prima ruil! Inleveren kan rechtstreeks bij Elian in het clubhuis maar mag ook via je coach!

 

Moses Kagochi heeft de afgelopen weken o.a. training gegeven aan al onze 2e jeugdteams. Moses is door de internationale hockeyfederatie FIH geaccrediteerd en is een professioneel coach en opleider voor coaches. Hij heeft al in vele landen spelers en coaches kunnen opleiden. Moses heeft het Keniaanse nationale dames- en herenteam gecoacht, was hoofdcoach bij universiteit Kenyatta University. Zijn heren werden de East African University kampioenen. Moses is opgeleid als coach in Nederland.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO