header foto
Algemeen

Voor de Zaak nieuw lid VHC Businessclub!

Nieuws afbeelding 23-10-2018 Wij heten Marivonne van Kralingen, Rob de Hair en Sander Oudenhoven van VOOR DE ZAAK (ondernemersrecht en arbeidsrecht) van harte welkom bij de businessclub van VHC!  Voor de Zaak stelt zich graag voor:

Wie zijn we?

Voor de Zaak Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich richt op één doelgroep: De Ondernemer. Vandaar onze specialismen op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Onze passie voor arbeids- en ondernemingsrecht gecombineerd met ons eigen ondernemerschap zorgt ervoor dat wij ons optimaal in onze doelgroep kunnen verplaatsen. Ook bij ons stroomt ondernemersbloed door de aderen.

Wat doen we? 

Of het nu gaat om advies over een individueel ontslag, een reorganisatie, een overname, het opstellen en beoordelen van contracten, procederen of het adviseren van bestuurders en aandeelhouders. De ene ondernemer heeft dagelijkse ondersteuning nodig en de andere slechts incidenteel. Iedere ondernemer is welkom bij Voor de Zaak.

Hoe doe we het? 

Geen woorden maar daden. Oplossingen in plaats van vage adviezen. Bij ons kunt u als ondernemer gewoon binnenlopen of ons even bellen. De meter gaat echt niet gelijk lopen. Een langdurige relatie met wederzijds vertrouwen opbouwen gaat voor op het sturen van een factuur voor iedere minuut. Onze antwoorden zijn concreet en duidelijk.

Met ons team van 4 advocaten (Marivonne van Kralingen, Rob de Hair, Sander Oudenhoven, Willem Gerbrands), onze paralegal (Lynn Hales) en juridisch kantoormanager (Hanneke Haenen) zijn we toegankelijk, betrokken en staan we altijd klaar voor uw zaak.


Op de foto (vlnr): Suzanne Bisschops (VHC BC), Rob de Hair, Sander Oudenhoven, en Marivonne van Kralingen van Voor de Zaak, Bas van Soest (VHC BC)