header foto
Algemeen

Nieuwe werkwijze DWF vanuit KNHB

Nieuws afbeelding 4-1-2019 We hebben vandaag bericht ontvangen dat voor het nieuwe KNHB DWF scheidsrechters en begeleiding (coaches/managers) gewoon gebruik kunnen blijven maken van de inlogcodes van LISA (lidnr + wachtwoord waarmee zij ook inloggen in de app). Scheidsrechters kunnen inloggen met lid-, kaart- of KNHB-nr en de betreffende dwf-code). Het inloggen kan via de DWF-knop in de mobiele VHC app of via de site inlog op www.vhcvenlo.nl (rechtsboven). 

Dit weekend wordt het dan even handmatig inloggen. Als er vragen zijn over lidnummers en inlogcodes mail dan naar [email protected]
We verwachten volgende week de koppeling goed getest te hebben om het inloggen automatisch te laten gebeuren zoals nu het geval is vanuit de mobiele app. Nu moet er dus nog op het nieuwe DWF worden ingelogd. 

Wedstrijdcodes
Er zijn vanaf nu per wedstrijd drie dwf-codes. Voor de thuiscoach, de arbitrage en voor de uit-coach (ondersteuning).

De KNHB gaat hoogstwaarschijnlijk morgen deze wedstrijdcodes verspreiden. De codes zullen later ook in LISA en de mobiele app verschijnen (in de detailpagina van de wedstrijden en in de detailpagina van de arbitrage). 

Help-pagina in de mobiele app
LISA probeert vandaag (vrijdag) een extra pagina in de app te plaatsen met veel gestelde vragen of tips rondom het nieuwe DWF. Die zullen we de komende dagen bijwerken op basis van de informatie die wij toegezonden krijgen (via u of via de gebruikers van het DWF). 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO