header foto
Algemeen

Update belangrijke wijzigingen DWF afwikkeling!

Nieuws afbeelding 11-1-2019

Vorige week is de KNHB gestart met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier. De handleiding vind je in de bijlage. De coaches en scheidsrechters van vorig zaalweekend hebben al te maken gehad met het nieuwe DWF en de problemen van dat eerste weekend. Sinds vorige week zijn er echter behoorlijk wat aanpassingen door de KNHB en LISA gedaan. en willen we nu even alle teamondersteuning informeren, ook al krijgen sommigen er pas in maart voor het veldseizoen mee te maken.

 

We vertrouwen erop dat vanaf nu het nieuwe DWF zonder problemen kan worden afgewikkeld. Het inloggen is al verbeterd en nu supereenvoudig. Als je bent ingelogd in de VHC app en naar het DWF gaat ben je meteen ingelogd voor het afwikkelen van het DWF. Ook moet het vanaf vanavond lukken om spelers goed te selecteren op het DWF.

 

Er komen de komende weken nog heel wat meer aanpassingen die het handiger moeten maken om het DWF af te wikkelen, maar dat heeft helaas even tijd nodig.

 

Als er zaken niet lukken, meld dit dan even bij het wedstrijdsecretariaat voor de zaal Nicole Peeters via [email protected]. Bij LISA en de KNHB zijn weer extra mensen standby om ons zo nodig te helpen.

Een belangrijke wijziging is dat je als coach nu een eigen DWF-code krijgt (per wedstrijd). ​De arbitrage heeft een eigen code, net als de coach van de tegenstander

 

Op de site www.vhcvenlo.nl staan nog meer berichten over het nieuwe DWF.

Wachtwoord kwijt? kies "wachtwoord vergeten?" onder het inlogmenu als je nog je lidnummer weet. Ook geen lidnummer meer bekend? Mail dan naar [email protected].

Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO