header foto
Algemeen

Herhaalde dringende oproep! Trainers voor de kleuters/benjamins woensdag gezocht!

Nieuws afbeelding 29-3-2019

Helaas hebben we nog geen trainer(s) voor de woensdagmiddag gevonden! Neem a.u.b. contact op met Claire of Nieke als je hierin een rol zou kunnen spelen! Ook invulling door verschillende ouders op toerbeurt is een optie. Er is zelfs nog de mogelijkheid om de eerste training naar 16.30 - 17.30 uur te verplaatsen, als dit tijdstip wel past. Als we geen trainers vinden, kunnen we de trainingen niet voortzetten en dat willen we natuurlijk voorkomen!


Wie zou het leuk vinden om (al dan niet bij toerbeurt) een uurtje training te geven aan de kleuters, benjamins of F-jes? Op de woensdagmiddag van 15:30-16:30 uur voor de kleuters en benjamins en voor de F-jes van 16:30-17:30 uur.

We zijn op zoek naar nieuwe trainers omdat Francis Gottmer helaas per 1 april 2019 gaat stoppen met training geven. 

 

De trainingen voor de kleuters en benjamins zijn vooral gericht op het spelenderwijs leren hockeyen. Bij de F-jes is het al wat meer 'echt' hockey.  De komende week is het mogelijk om een keer proef te draaien (met Francis). 

Je zult qua opzet van de trainingen vanzelfsprekend ondersteund worden. Hockeykennis of ervaring is niet vereist. 

 

We hopen op een positieve respons van jullie. Want zonder vrijwilligers gaat het helaas niet. Interesse en/of nog vragen? Neem dan even contact op met ons. We beantwoorden jullie vragen graag!

 

Nieke Laumans, trainingscoordinator, tel.: 06-52681730, e-mail: [email protected]

 

Claire van Oijen, co√∂rdinator Jongste Jeugd, tel.: 06-23976402, e-mail: [email protected]