header foto
Algemeen

ALV: jubilarissen en bijzondere leden!

Nieuws afbeelding 16-9-2019

Afgelopen vrijdag werden, tijdens de Algemene Ledenvergadering van VHC, de jubilarissen in het zonnetje gezet. Tevens kregen enkele leden het speldje Vol Hertelikke Complimenten uitgereikt.

Van links naar rechts en van boven naar beneden: Karlien Verhaegh-Hendrix 25 jaar lid, Herman Brauckmann 50 jaar lid, Harrie van der Burgt 60 jaar lid en ere-lid Will van Alphen-Drost 60 jaar lid.

Vol Hertelikke Complimenten voor lijncoördinator Jongens, Peter Belde, die naast jarenlang coördineren ook altijd de ‘kennisbank’ is van alle reglementen die er gelden voor de jeugd. Ook voor Leo Nefkens een ‘VHC-er’, als succesvol trainer/coach van Dames 2, de Kampioenenmaker.

Moon Traa als vertegenwoordiger van alle VHC Hockeykampleiders van de afgelopen decennia, kreeg een speldje. Zonder hockeykamp heb je als Junior bij VHC geen zomervakantiegevoel.

Gisteren kreeg Hélène van den Broek-Kuyper ook Vol Hertelikke Complimenten, aangezien ze achter de schermen ontzettend veel werk verzet bij de Junioren, zoals arbitrage en evenementen.

En ook Carine Schoenmakers kreeg het speldje voor haar 25 jarig VHC-jubileum.

We bedanken en feliciteren alle gedecoreerden van harte!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO