header foto
Algemeen

Volvo Carpool Activatie op 9 november 2019!

Nieuws afbeelding 16-10-2019

Samen uit, samen thuis met Volvo: Volvo Rutten rijdt hockeyers van VHC Venlo naar uitwedstrijden. In 2019 biedt Volvo dertig hockeyclubs een dag lang de beschikking over vier nieuwe auto’s voor het vervoer van en naar uitwedstrijden.Naast het partnerschap met de KNHB en verschillende hockey-internationals, ondersteunt Volvo samen met de dealers meer dan 100 hockeyverenigingen. Bijna dertig van deze hockeyclubs krijgen de kans om deel te nemen aan deze unieke activatie. VHC Venlo is daar één van en mag op 9 november gebruik maken van de zogenoemde Carpool Activatie.

 

Carpool Activatie op VHC Venlo

Teams van VHC Venlo kunnen zich aanmelden voor de Carpool Activatie. Volvo Rutten Venlo selecteert welke teams in aanmerking komen. Deze teams mogen op 9 november gebruik maken van de nieuwe Volvo’s om naar hun uitwedstrijd te rijden. Voorafgaand aan de uitwedstrijd krijgen de chauffeurs een korte introductie over de succesvolle modellen. Meld je nu snel aan via deze link.


Nieuwe Volvo V60

De nieuwe V60 is Volvo haar nieuwe iconische estate die elk moment de moeite waard maakt. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat ú belangrijk vindt. 

 

Nieuwe Volvo XC60

De XC60, Volvo’s mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is.

 

Volvo Driving Dutch Hockey

Volvo Car Nederland is dit jaar 25 jaar partner van de KNHB en ondersteunt al geruime tijd een groot deel van het vervoer tijdens nationale hockey-evenementen en van hockey-internationals. Dankzij Volvo rijden onder andere hockey-internationals Glenn Schuurman, Joep de Mol, Mink van der Weerden, Ireen van den Assem en Marloes Keetels in hun Volvo veilig naar trainingen, thuis- en uitwedstrijden.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO