header foto
Algemeen

Samen uit & thuis - Volvo Carpool Activatie 9 november!

Nieuws afbeelding 6-11-2019

Dit weekend op VHC Venlo: samen uit, samen thuis in de nieuwe Volvo 60-serie. Jongens A1 en Jongens B1 gaan a.s. zaterdag dankzij Volvo Rutten in vier nieuwe Volvo’s naar hun uitwedstrijd # volvodrivingdutchhockey #autobedrijfvolvorutten @volvocarnederland

@autobedrijfvolvorutten 

 

Volvo Driving Dutch Hockey

Volvo Car Nederland is al 25 jaar fan van de Nederlandse hockeysport en official partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Zij stimuleert talentontwikkeling op lokaal en regionaal niveau. Vanuit die gedachte ontstond in 2010 de Volvo Clubbonus. 

 

Clubbonus
Een hockeyvereniging die een partnership heeft met een Volvo-dealer, ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de betreffende hockeyvereniging. Daarnaast geeft Volvo Car Nederland nu ook € 500 bonus aan een hockeyvereniging bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de betreffende hockeyvereniging. 

 

Nieuwe Volvo V60
De nieuwe V60 is Volvo haar nieuwe iconische estate die elk moment de moeite waard maakt. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat u belangrijk vindt.

 

Nieuwe Volvo XC60
De XC60, Volvo's mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO