header foto
Algemeen

Jongens B3 (ook) kampioen in de zaal!

Nieuws afbeelding 18-2-2020 Op de foto de trotse kampioenen met hun coaches Jasper en Tim! Nadat de Tegelen-Venlo-Blerick combinatie van jongens B3 op het veld in de herfstcompetitie reeds gedomineerd had en de terechte kampioen werd in de 4e klasse, zijn de jongens als compleet team aan de zaalcompetitie begonnen. Dit is tekenend voor de teamgeest die bij JB3 heerst, samen sterk. Hieraan is menig positief resultaat te danken geweest.
Ook in de zaalcompetitie draaide de samenwerking tussen de Tegelse, Venlose en Blerickse jongens op volle toeren en met klinkende resultaten tot gevolg: in de 3e klasse poule B werd het kampioenschap met overmacht binnengehaald.

Als deze samenwerking een voorbode mag zijn voor de aankomende fusie tussen de 3 verenigingen, dan mogen we ons verheugen op een prachtige DELTA-club. 
Jongens B3 gaat in de 3e klasse lentecompetitie in ieder geval voor het toefje op de taart, want een triple set zou natuurlijk helemaal mooi zijn! (met dank aan Jasper Vossen voor de tekst en de foto). Proficiat jongens, coach Jasper Vossen, manager Tim Nabben en trainer Jelle Mulders.