header foto
Algemeen

Helaas voorlopig geen hockey door coronacrisis!

Nieuws afbeelding 25-3-2020

We willen jullie als leden, ouders en vrijwilligers even laten weten dat we het erg vervelend voor iedereen vinden dat er momenteel niet kan worden getraind en er ook geen wedstrijden op het programma staan vanwege het heersende coronavirus. Dit is helaas een voldongen feit, waar we allemaal mee worden geconfronteerd. Het zal iedereen duidelijk zijn: gezondheid /veiligheid gaat boven alles en is nu top prioriteit!

 

Sommigen zullen zich afvragen of deze hockeystop effect heeft op de verschuldigde contributie, maar dat is bij een sportclub niet het geval door de aard van de overeenkomst. De vaste kosten voor de club (zoals die er zijn b.v. voor het clubhuis, huur van de velden, loonkosten vaste medewerkers, afdrachten aan de bond) lopen overigens ook gewoon door. Sporten is samen winnen en verliezen en ook samen de lusten en de lasten delen.

 

We hopen van harte dat het snel weer de goede kant op gaat, het aantal besmettingen en zieke mensen vermindert om op het juiste moment (door het RIVM en de KNHB te bepalen) weer samen te kunnen gaan trainen en hockeyen.

 

Tot dan: pas goed op jezelf en je naasten en blijf vooral gezond!

 

Bestuur Venlose Hockey Club