header foto
Algemeen

Kans op gratis hockeyclinic MB Hockeyschool

Nieuws afbeelding 23-4-2020

We maken als vereniging kans op een GRATIS hockeyclinic van de MB Hockeyschool. Deze clinic wordt verloot onder de deelnemers aan hun enquête die is bedoeld voor de F, E, D en C jeugdleden, hun ouders/verzorgers. De enquête duurt maximaal 5 minuten. Dit is de link naar de enquête: http://fontysfeht.qualtrics.com/jfe/form/SV_1FEd8NSvS34YsTz

 

MB verloot onder de respondenten een gratis clinic voor de club, dus hoe meer leden de enquête invullen hoe groter de kans. Deelname is natuurlijk anoniem en vrijblijvend! Op 20 mei maken ze de winnaar bekend.

 

De MB Hockeyschool is opgericht door Marcel Balkestein, voormalig hockey-international en speler van Oranje-Zwart. De MB Hockeyschool is een onafhankelijke hockeyschool die onder andere hockeyclinics, hockeykampen en hockeytoernooien organiseert voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar. Deze activiteiten worden altijd begeleid door hoofdklassespelers, gediplomeerde trainers en (ex) internationals.

Met de enquête willen wij de wensen en behoeftes van ouders met hockeyende kinderen tot 16 jaar in kaart brengen. Alle verkregen data zal uitsluitend door de MB Hockeyschool worden gebruikt.