header foto
Jongste Jeugd

Stichting Wel.kom opent buitenschoolse opvanglocatie bij VHC

Nieuws afbeelding 1-3-2009
In maart 2009 start Stichting Wel.kom een nieuwe locatie voor buitenschoolse opvang (bso) bij de Venlose Hockeyclub. Basisschoolkinderen van 4 tot en met 13 jaar zijn hier van harte welkom. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de Venlose Hockeyclub.
Als uw kind uit school komt, wil het zichzelf zijn. Verhalen vertellen of juist even niets zeggen. Lekker wegkruipen op de bank met een stripboek. Maar voor hetzelfde geld wil hij of zij met een vriendje of vriendinnetje buitenspelen. Bij de bso locatie bij VHC is dat allemaal mogelijk. Uw kind kan natuurlijk optimaal gebruikmaken van met name de buitenspeelmogelijkheden. Lekker hockeyen, voetballen of een andere activiteit op de kunstgrasvelden. Maar ook als uw kind het leuk vindt om spelletjes te doen of te lezen, zal het zich thuisvoelen op deze bijzondere locatie. Wij streven naar een plek waar kinderen even niets ‘moeten'. Een plek waar uw kind kan doen waar hij of zij op dat moment behoefte aan heeft. Binnen zekere grenzen bepaalt uw kind de invulling van zijn of haar ‘opvang'. Stichting Wel.kom geeft de ruimte.

Stichting Wel.kom biedt buitenschoolse opvang op verschillende locaties in de gemeenten Venlo, Beesel en Leudal. Op welke school uw kind ook zit, wij kunnen voor de opvang zorgen. Uw kind wordt opgehaald of komt zelfstandig, als dat is afgesproken, naar de buitenschoolse opvang.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer weten over de buitenschoolse opvang bij VHC of één van onze andere locaties? Neem dan contact op met Stichting Wel.kom via het Servicebureau Kinderopvang tel. 077 326 66 00 of mail naar [email protected]
 
Voor  meer informatie over de nieuwe bso locatie bij VHC kunt u klikken op deze link:  http://www.welkom.nu/html/index.php?alineaID=1639
U kunt ook op www.welkom.nu/kinderopvang kijken voor meer algemene informatie.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO