header foto
Junioren

Nationale Sportkampen voor de hockeyjeugd

Nieuws afbeelding 7-12-2008

Voor de sportievelingen die een absolute topzomer willen hebben organiseert Nationale Sportkampen een waanzinnig sportkamp bij jou in de regio! De inschrijvingen zijn begonnen, dus meld je zo snel mogelijk online aan voor één van de hockeykampen (8-10 & 11-14 jaar). Ook kan je kiezen voor één van de tennis-, multisport-, multicreatieve (8-10 & 11-14 jaar) of sport- en spelkampen (5-7 jaar). Voor alle kampen is er een open inschrijving voor iedereen. De data en locaties van zowel de dagkampen als de kampen met overnachting voor de zomer van 2009 zijn te vinden op www.nationalesportkampen.nl

  

De sportkampen hebben een zeer gevarieerd sportief programma. Jouw ochtenden zullen bestaan uit een uitdagend programma dat is gericht op het door jou gekozen kamp. Het maakt niet uit of je al jaren ervaring hebt, net bent begonnen of iets nog nooit hebt gedaan. Je hoeft dus niet lid te zijn van een vereniging. Bij iederkamp zal je op je eigen niveau worden ingedeeld voor maximaal plezier. In het veelzijdige middagprogramma zal je iedere dag een uitdagende clinic krijgen, doe je een mix van sporten en ook zijn er spectaculaire opblaastoestellen aanwezig! De hindernisbaan, knotshockey en de enorme buikschuifbaan zullen er voor zorgen dat iedere middag weer een absolute belevenis is.

 

Nieuw dit jaar is het multicreatieve kamp, bedoeld voor enthousiaste creatievelingen die spelenderwijs kennis willen maken met verschillende vormen van expressie. De artiest in jou kan zich helemaal uitleven met leuke workshops zoals acteren, presenteren, dans, fotografie en zelfs een videoclip of film maken. Ook nieuw zijn de tophockeykampen en toptenniskampen voor de echte sportfanaten. Deze worden gehouden op Laren van 2 tot 8 augustus 2009.

 

Alle deelnemers zullen op dit sportkamp op een verantwoorde manier genieten. Met een aansprekend thema, sociale activiteiten en enthousiaste begeleiders zal je een fantastische kampweek beleven en vele vrienden maken. Een waanzinnige zomer ligt in het verschiet!

Meer informatie: www.nationalesportkampen.nl

Je kunt deze zomer ook actief zijn en geld bijverdienen als begeleider. Hierover mee in de bijlage.

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Geen VHC-Jeugdhockeykamp 2020

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO