header foto
Junioren

Strafballencompetitie

16-4-2007

Beste trainers, spelers: ook dit jaar organiseert de KNHB weer in samenwerking met Bovelander & Bovelander de Nationale Shell Strafbalcompetitie. Ook onze jeugd maakt dit jaar weer de kans om gekroond te worden tot strafbalkampioen of beste keeper van Nederland.

 

VHC kan een keepster, een keeper en twee jongens en twee meisjes als strafbalspecialisten afvaardigen. Voorwaarde is dat zij op 9 juni nog geen 17 jaar oud zijn. Als er kandidaten zijn dan volgen zij de volgende stappen:

 

  1. Kandidaten uit een team maken op de training onderling uit wie de beste 2 strafbalnemers zijn van het team.
  2. De beste twee strafbalnemers van ieder team strijden onderling op vrijdagavond 27 april 19.00 u. voor 2 plaatsen in de jongens categorie en 2 plaatsen in de meisjes categorie. Keepers die in aanmerking willen komen kunnen zich melden en op die avond tegen elkaar strijden.
  3. De kandidaten die deze strijd winnen worden uitgezonden naar de districtskampioenschappen. Die vinden plaats bij Oranje Zwart op 17 mei van 10.30 – 12.30 u.

De beste 6 spelers, speelster en de 2 keepster en keepers per district gaan door naar de finaledag.  De finaledag is op 9 juni tijdens de Rabo Testserie 2007 op de Z.S.V. Schaerweijde in Zeist, waar het Nederlands Damesteam tegen Argentinie speelt. (op 10 juni speelt het Nederlands Herenteam bij VHC tegen Korea). Voor alle deelnemers en deelneemsters aan de finale worden er twee entreekaarten, aangeboden door Shell.

De eerste prijs in iedere categorie is een waardecheque van 100 euro en een KNHB clinic voor je team of club. Tweede prijs waardecheque van 75 euro en de derde prijs een van 50 euro.

Als je mee wil doen dan moet je rekening houden met het feit dat je op 17 mei naar Eindhoven moet en misschien zelfs op 9 juni naar Zeist.  Kandidaten kunnen zich via de trainer melden bij mij. Meer info vind je op de site van de KNHB onder Jeugd.

 

Met vriendelijke groet,

Frans de Jong

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO