header foto
Junioren

Hockeyschool nu al een succes!

Nieuws afbeelding 18-11-2009

Onder grote belangstelling heeft afgelopen maandagavond 16 november de informatieavond van de Hockeyschool plaatsgevonden. Er waren zowel leerlingen van het Valuascollege, College Den Hulster als het Blariacumcollege aanwezig. Tevens waren alle Venlose hockeyverenigingen vertegenwoordigd. Naar aanleiding van de informatieavond hebben zich al 25 hockey(st)ers aangemeld om deel te gaan nemen aan de vroege ochtendtrainingen van de Hockeyschool. Super om de enthousiastelingen iets extra's te kunnen bieden voor hun eigen ontwikkeling!

 

Nog steeds stromen er aanmeldingen binnen. Mocht je je nog niet hebben aangemeld, maar toch nog graag mee willen doen, wacht dan niet te lang en meld je vóór woensdag 25 november aan. Klik op de bijlage voor het aanmeldformulier.

 

De Hockeyschool richt zich in eerste instantie op de winterperiode. Trainingen vinden plaats in sporthal Craneveld in Venlo en worden gegeven door Marc Routs, docent lichamelijke opvoeding van het Valuascollege en hockeytrainer. Er wordt getraind op de woensdagochtend van 06.45 uur – 07.45 uur. In totaal worden er tien trainingen verzorgd in de maanden december, januari en februari.

 

Deelname aan de Hockeyschool is opengesteld voor alle hockeyende leerlingen van het Valuascollege, het Blariacumcollege en college Den Hulster en voor alle leerlingen die lid zijn van de Venlose Hockey Club, de Tegelse Hockey Club of Hockey Club Blerick.
 
Achtergrond:
Het vorig schooljaar is het Valuascollege in samenwerking met Handbalvereniging Loreal gestart met een handbalopleiding. Leerlingen kregen de mogelijkheid geboden om extra trainingen te volgen en zich op deze manier te ontwikkelen in de betreffende sport.

Het initiatief en enthousiasme van de handbalopleiding is overgeslagen op de Venlose Hockey Club. In samenwerking met het Valuascollege is het initiatief ontstaan om ook in te zetten op een “Hockeyschool”.

 

 

 

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Invalbeleid Junioren

Agenda

18-12 Bestuursvergadering

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO