header foto
Jeugd

Voorlichtingsavonden en workshop jeugdtrainers en –coaches

8-2-2010

Op dinsdag 23 februari zal er in het clubhuis een voorlichtingsavond inclusief een workshop worden gehouden voor alle jeugdtrainers en -coaches. Deze avond zal door Peter Kloimstein nadere toelichting worden gegeven op de visie van de club over de te volgen lijn met trainingen (aanpak en opbouw) en zal de trainersbibliotheek worden geïntroduceerd. De avond zal worden besloten met een praktijkopdracht over de voorbereiding en verzorging van een training die in kleine groepjes zal worden uitgewerkt.

 

De avond zal de week erna, dinsdag 2 maart, een vervolg krijgen waarbij de nadruk meer zal komen te liggen op de coaching. Basis voor de avond zijn videobeelden van een hockeywedstrijd van dames of heren 1 van VHC. Van de aanwezigen wordt een haarscherpe analyse gevraagd: wat gaat er goed en hoe kunnen we dit perfectioneren en wat gaat er fout en hoe kunnen we dit verbeteren!

 

Beide avonden starten we om 19.30 uur in de vergaderruimte boven. We hopen je te mogen begroeten!

 

Mocht je trainer of coach van de jeugd zijn en geen uitnodiging per mail hebben ontvangen, meld je dan a.u.b. even bij Marian Linssen via [email protected]

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO