header foto
Jeugd

VHC Jeugd Hockeykamp 2010!

Nieuws afbeelding 11-3-2010

Het ouderwetse, altijd zo gezellige Jeugd Hockeykamp zal ook dit jaar weer van start gaan in de eerste week van de zomervakantie. Dit kamp is bedoeld voor de jongens en meisjes uit de D (ook D8) en C teams. Het begint op maandag 26 juli en zal afgelopen zijn op donderdag 29 juli. De kosten van het kamp bedragen € 95,--.

 
Wat we allemaal gaan doen moet een beetje geheim blijven maar hier alvast een paar kleine hints. De kinderen blijven slapen in tenten op het grote grasveld, we zullen veel gaan hockeyen maar ook veel andere leuke activiteiten gaan doen, we krijgen heerlijk eten en ook de BBQ zullen we dit jaar niet overslaan. Daarnaast is dit kamp speciaal voor de jeugd van VHC, je kent dus bijna alle kinderen die op het kamp aanwezig zullen zijn. Heb je er al zin in? Kijk dan snel of je kunt en laat deze kans niet zomaar aan je voorbij gaan.
 
Binnenkort ontvang je meer informatie over het aanmelden. Heb je voor die tijd al vragen mail dan naar Ymke Göbbels ([email protected]) of bel 06 218 57 357.

 

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!

Sef Smeets, Mauk Meewis en Ymke Göbbels

 

Voor enkele foto’s van voorgaande jaren kun je terecht op: http://www.hyves.nl/hyves/7314139/Hockeykamp_Venlo/

 

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO