header foto
Junioren

Gezocht: enthousiaste ouders voor scheidsrechterscursus!

Nieuws afbeelding 1-5-2010

Maandag 26 april vond het tweede scheidsrechtersexamen plaats en opnieuw zijn alle deelnemers geslaagd. Proficiat allemaal! Dit betekent dat nu vrijwel de complete A-jeugd en de spelers uit JB1, MB1 en MB2 in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Wij bedanken Leo van Zitteren voor het geven van deze cursus en wensen de “nieuwe” scheidsrechters veel plezier toe bij het fluiten van de wedstrijden.

 
Binnenkort start de laatste cursus van dit seizoen. Ook deze cursus bestaat weer uit twee lesavonden. De deelnemers hiervoor zijn inmiddels apart uitgenodigd per e-mail. Er zijn echter nog enkele plaatsen beschikbaar. Deze plaatsen willen wij graag opvullen met enthousiaste ouders die graag een scheidsrechterskaart willen halen en daarmee gedurende het seizoen, in overleg met de arbitragecommissie, enkele jeugdwedstrijden willen fluiten.
 
Aanmelden kan via [email protected]. Graag op tijd bericht: vol = vol. De lessen zullen zijn op maandagavond 17 en maandagavond 31 mei van 18.30 uur tot 21.00 uur in het clubhuis van VHC.

 

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO