header foto
Algemeen

Het laatste fusiebulletin en vrijwilligers gezocht!

Nieuws afbeelding 27-6-2020
Dit is het laatste fusiebulletin! Na ruim 2,5 jaar voorbereiding hebben de algemene ledenvergaderingen van Hockeyclub Blerick, de Tegelse Hockey Club en de Venlose Hockey Club ingestemd met de fusie van hun vereniging tot een nieuwe hockeyvereniging:

Hockeyclub Delta Venlo is een vereniging met ruimt 1800 leden en is daarmee niet alleen de grootste hockeyvereniging, maar meteen ook de grootste sportvereniging van Limburg. Om de start van onze nieuwe vereniging in goede banen te leiden, informeren we jullie graag over onderstaande onderwerpen.

Woensdag 1 juli 2020
van 18.00 tot 19.30 uur op Sportpark Vrijenbroek

INLOOP (AANSTAANDE) VRIJWILLIGERS

Wil je ook graag een steentje bijdragen in de nieuwe vereniging, maar weet je niet waar echt nog hulp nodig is? Wil je weten wat de taken zijn van een lijnco√∂rdinator, hoe het straks werkt bij de Infobalie, of hockeykennis wel nodig is, of dat je lid moet zijn als vrijwilliger? Voor deze en alle andere vragen is er de mogelijkheid om vrijblijvend binnen te lopen en aan een aantal bestuursleden deze vragen voor te leggen.
Sponsoring
BUSINESSCLUB DELTA VENLO

 
Achter de schermen is door Businessclub Delta Venlo hard gewerkt aan de sponsormogelijkheden voor Hockeyclub Delta Venlo. Benieuwd naar de mogelijkheden? Interesse om de nieuwe vereniging te ondersteunen? Wil je weten hoe je een eigen team kunt sponsoren? Of benieuwd wat de afspraken zijn rondom teamkleding? Stuur een mail naar [email protected] en we nemen spoedig contact met je op!
Eerste week juli
FORMELE START HOCKEYCLUB DELTA VENLO

 
Dit is het laatste fusiebulletin. Momenteel zijn we druk bezig met het (administratief) samenvoegen van de verenigingen. In de eerste week van juli is de nieuwe website www.hcdeltavenlo.nl live. Kort daarop ontvangen jullie een welkomsmail vanuit de nieuwe vereniging, met daarin ook jullie nieuwe lidnummer en wachtwoord. Tevens ontvangen jullie op korte termijn meer informatie over zaken als de nieuwe teamindeling, werkzaamheden op Sportpark Vrijenbroek, de evenementenkalender, onze eerste ALV en de verkoop van het clubtenue.
Voor meer informatie, vragen, suggesties en opmerkingen: bezoek de website of mail ons op [email protected].
 
Bekijk www.hockeyinvenlo.nl

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO