header foto

Dames Jong 1 - MHC Best DJ1: 2 - 1

Gespeeld op: 11-3-2018

En toen begon het hockeyseizoen weer voor ons. Na ons kampioenschap in de herst zijn wij uiteraard gepromoveerd, dus vandaag was onze eerste wedstrijd in de 3e klasse. Dit in combinatie met 2 nieuwe speelsters maakte het dat er voor de wedstrijd al wat spanning te merken was. Maar we hadden er wel zin in. We hebben maar liefst 25 minuten ingerend en ingespeeld!
We begonnen goed aan de wedstrijd. Maar wisten niet te scoren. De wedstrijd was goed in evenwicht en beide teams kregen kansen. Best wist als eerste een kans te benutten. Een lange bal kwam de cirkel in en Maud trapte deze weg aangezien er een aanvalster aan kwam rennen. Helaas voor haar schopte ze hem richting een andere aanvalster en deze wist hem in de verre hoek te duwen. Het was 0-1. Maar daar lieten we het niet bij zitten. We gingen weer over tot aanvallen en na een paar gemiste kansen wist Wies uit een strafcorner de 1-1 te scoren. Dit was tevens de ruststand.
Ook na de rust was de wedstrijd goed in evenwicht en het gelijkspel hield dan ook lang stand. Maar uiteindelijk wist Mary-Allen (onze nieuwe aanwist) ongeveer 12 minuten voor tijd de 2-1 te scoren. Best probeerde nog wel te scoren, maar echt gevaarlijk werd het niet meer. Zelf hadden we wel nog een aantal goede kansen waaronder een bal van Annabelle op de paal, maar scoren lukte niet meer.
De eerste overwinning van het nieuwe seizoen is een feit!
Venlo DJ1- Best DJ1 2-1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Hockey Geldrop DJ2
V.M.H.C. Basko DJ2
Tegelen DJ2
HC Helmond DJ2
HC Mierlo DJ1
Hockey Geldrop DJ2
V.M.H.C. Basko DJ2
Tegelen DJ2
HC Helmond DJ2
HC Mierlo DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
HC Mierlo DJ1
MHCV DJ1
Tegelen DJ1
MHC Best DJ1
HC Mierlo DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
MHCV DJ1
Tegelen DJ1

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO