header foto

MHCV DJ1 - Dames Jong 1: 0 - 3

Gespeeld op: 10-6-2018

WE ARE THE CHAMPIONS!!!!!
Jaja het is ons een tweede keer gelukt.

Vandaag stond een wedstrijd uit tegen Venray op het programma. De vorige wedstrijd tegen Venray hebben we net op het laatste moment nog gelijkgespeeld (3-3) en dit was tevens de enige wedstrijd die we niet hadden gewonnen. Niet gek dus dat er voor de wedstrijd nogal wat spanning te merken was.

Maar dit was nergens voor nodig. Al in de eerste helft was duidelijk dat wij de sterkere ploeg waren. De bal was 90% van de tijd rond hun cirkel te vinden en het was dus maar wachten op het eerste doelpunt. Deze liet wel even op zich wachten, maar uiteindelijk wist Ilse een bal, die door Veerle D. over de rechterkant de cirkel in geslagen werd, binnen te spelen: 0-1. Nog voor rust wist Wies deze score te verdubbelen door een strafcorner snoeihard de linker onderhoek in te jagen: 0-2.

Na rust bleven de doelpunten lang uit, maar erg was dit niet. Dankzij het goede verdedigen en het keeperswerk van Maud, wist Venray namelijk ook niet te scoren. Om het af te maken scoorde Sanne nog even de 0-3 net voor tijd, waarna ze nog even een erewissel kreeg met applaus. En daarmee was ons tweede kampioenschap dit jaar een feit! Nu kijken of we dit ook weer ongeslagen kunnen doen door volgende week niet te verliezen van Tegelen!

Venray DJ1-Venlo DJ1 0-3

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Hockey Geldrop DJ2
V.M.H.C. Basko DJ2
Tegelen DJ2
HC Helmond DJ2
HC Mierlo DJ1
Hockey Geldrop DJ2
V.M.H.C. Basko DJ2
Tegelen DJ2
HC Helmond DJ2
HC Mierlo DJ1
MHC Best DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
HC Mierlo DJ1
MHCV DJ1
Tegelen DJ1
MHC Best DJ1
HC Mierlo DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
Tegelen DJ1

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO