header foto

HTCSON Hockey DJ1 - Dames Jong 1: 4 - 0

Gespeeld op: 9-9-2018

Vandaag begon het hockeyseizoen weer. Vorig jaar zijn we kampioen geworden en dus gepromoveerd. Dit in combinatie met wat veranderingen in speelsters, zorgde ervoor dat we geen idee hadden hoe het nieuwe seizoen zou worden.

Met 12 meiden vertrokken we naar Son. We merkten al snel dat we onze speelstijl aan moesten passen. Son speelde namelijk met 4 middenvelders, waardoor er steeds wel iemand vrij bleek te staan. Helaas ging die aanpassing in de eerste helft nog niet zo soepel en wist Son 2x te scoren.

In de rust hebben we hierover gesproken. We speelden goed, maar er moesten wel wat dingen veranderd worden en zo gingen we met 4 middenvelders en 2 spelers voorin spelen. Meteen aan het begin van de 2e helft wist Son de 3-0 te scoren, maar dit zei niks over hoe de rest van de 2e helft zou gaan lopen. We stonden sterk en we merkten dat Son het steeds moeilijker vond om er doorheen te komen. Helaas lukte dit nog wel 1x en hebben we met 4-0 verloren. Maar al met al zijn we tevreden met ons spel en zijn we met een goed gevoel naar huis gegaan.

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
!Oefenwedstrijd Uru Cure U19/senior team
HC Nova DJ1
V.M.H.C. Basko DJ1
HV Weert DJ2
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
MHC Best DJ3
HC Nova DJ1
HV Weert DJ2
V.M.H.C. Basko DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO