header foto

Dames Jong 1 - HTCSON Hockey DJ1: 0 - 4

Gespeeld op: 14-10-2018

Vandaag was het tijd voor de eerste returnwedstrijd van het seizoen. De eerste wedstrijd van het seizoen waren wel al in Son geweest, waar we helaas wel met 4-0 hebben verloren. Echter was dit de eerste wedstrijd van het seizoen en toen waren we nog niet heel erg op elkaar ingespeeld. Inmiddels wel al wat beter, dus met die mindset gingen we de wedstrijd in.

 

Helaas ging het vandaag wederom niet heel erg goed. Son was veel beter. Ballen werden hobbelig gespeeld en slecht aangenomen, maar dat kwam ook deels door het nooit spelen op een waterveld. Het veld kunnen we natuurlijk niet de schuld gaan geven van het slechte spel, maar het speelde wel een kleine rol. Ondanks alles stond de verdediging wel goed en werden veel ballen goed weggewerkt. Helaas wist Son vanuit een strafcorner tweemaal te scoren. Laterna wisten ze ook nog een andere bal het net in te krijgen, waardoor het 0-3 stond in de rust.

 

Na rust gingen we verdedigender spelen. Veel ballen konden tegengehouden worden door de verdediging en door Maud en enkele kansen werden ook nog gecreëerd, maar we moesten in Son toch echt onze meerdere erkennen. Ze wisten in deze helft nog één keer te scoren, waardoor we ook deze keer met 4 doelpunten verschil verloren.

 

Volgende week hebben we een weekendje rust.

 

Venlo DJ1-Son DJ1 0-4

Andere verslagen

Tegenstander Datum
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
!Oefenwedstrijd Uru Cure U19/senior team
HC Nova DJ1
V.M.H.C. Basko DJ1
HV Weert DJ2
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
MHC Best DJ3
HC Nova DJ1
HV Weert DJ2
V.M.H.C. Basko DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO