header foto

Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1 - Dames Jong 1: 4 - 2

Gespeeld op: 28-10-2018

Vandaag was het tijd voor weer een nieuwe wedstrijd. Na een rit van wel een uur lang, waren we dan eindelijk aangekomen in Den Bosch. Thuis hadden we 4-4 gespeeld (na een 4-1 voorsprong) en dit gaf wel vertrouwen voor nu. Aangezien Maud ziek was, moest onze reservekeepster (Ilse) een keer een wedstrijdje keepen.

In het begin was wel te zien waarom we de vorige keer zo goed voor waren komen te staan. We gingen meteen in de aanval en creëerden enkele kansen. Helaas werden deze nog niet afgerond. Nadat Den Bosch ook een keer gevaarlijk werd, was pas echt te merken dat de wedstrijd begonnen was. Het eerste doelpunt viel wel voor ons. Mary-Allen schoot vanaf rand cirkel de bal heel hard in de hoek van de goal. Helaas kwam Den Bosch snel met een tegenantwoord. Een vrijgekomen aanvalster sloeg de bal (ook van randcirkel) halfhoog het net in. Maar toen waren wij weer aan de beurt. Bij één van de daarop volgende aanvallen, werd een schoot op doel tegengehouden door de voet van een tegenstander, waardoor we een strafbal kregen. Manouk wist deze heel beheerst het doel in te werken, waardoor we weer voor stonden. Helaas voor ons, wist Den Bosch voor de rust ook nog wat kansen te creëeren. Bij een aanval wist wederom een aanvalster zich los te maken en Ilse uit te spelen, waardoor we met een stand van 2-2 de rust ingingen.

Na rust was de hoop punten te pakken er nog steeds en de wedstrijd was in het begin van de tweede helft ook nog redelijk in evenwicht. Maar hoe verder de wedstrijd vorderde, des te lastiger kregen wij het. We moesten steeds meer gaan verdedigen en proberen aan te vallen op de counter. Maar uiteindelijk gebeurde het dan toch dat Den Bosch wederom wist te scoren. Ilse wist een bal nog te stoppen, maar trapte deze vervolgens naar een andere aanvalster die wel wist te scoren. Later werd er nog een doelpunt gescoord door Den Bosch, maar deze zou eigenlijk niet moeten tellen. De bal werd vanuit hun middenveld naar voren gespeeld en de spits kon hem nog meer net aantikken. Dit was echter buiten de cirkel, dus Ilse stapte aan de kant om de bal voorbij te laten gaan. De meiden uit Den Bosch gingen wel juichen en dus telde de scheids het als een goal. Ons protest had geen zin. We kregen in de tweede helft wel wat kansen, maar scoren wilde niet lukken. In de laatste minuut kwam er nog wel een strafcorner en ging iedereen naar voren, maar deze werd boven de plank ingeschoten en dus niet geteld.

Helaas helaas, maar we hebben geen punten mee kunnen nemen uit Den Bosch.

Den Bosch DJ1-Venlo DJ1 4-2

Andere verslagen

Tegenstander Datum
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
HTCSON Hockey DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
!Oefenwedstrijd Uru Cure U19/senior team
HC Nova DJ1
V.M.H.C. Basko DJ1
HV Weert DJ2
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
MHC Best DJ3
HC Nova DJ1
HV Weert DJ2
V.M.H.C. Basko DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO