header foto

Dames Jong 1 - MHC Best DJ1: 0 - 3

Gespeeld op: 4-11-2018

Vandaag kwam de nummer 1 uit de poule bij ons op bezoek. Eerder dit seizoen hadden we al met 3-1 van ze verloren, maar de vechtlust was vandaag zeker aanwezig.

Met een geblesseerde Veerle en terwijl Ilse last heeft van haar rug, gingen we van start met onze wedstrijd. Helaas kon Veerle al vrij snel niet meer spelen, waardoor we geen wissels meer hadden. Beide ploegen creëerden niet echt grote kansen gedurende de eerste 20 minuten van de wedstrijd. Vervolgens kreeg Ilse een bal op haar knie, waardoor ook zij het veld moest verlaten en toen was het 10 tegen 11. Best wist hier gebruik van te maken en scoorde voor rust nog 2 doelpunten.

In de rust, is Ilse even naar de kleedkamer van Dames 2 gegaan en heeft daar gevraagd of iemand bij ons wilde invallen de tweede helft. Wies was zo lief om mee te komen spelen en zo stonden we in de tweede helft weer met 11 meiden te spelen. Omdat er toch gewisseld moest worden, is Ilse op een gegeven moment het veld weer in gegaan en in de cirkel van Best blijven hangen. Gedurende de tweede helft hebben we veel moeten verdedigen, maar de vechtlust is de hele wedstrijd gebleven en dat was zeker te merken. We stonden sterk. We hebben zelfs nog enkele kansen op goal gekregen en nog een doelpunt gescoord, maar deze werd helaas afgekeurd. Best wist wel nog te scoren en daarmee was de wedstrijd voorbij.

Wederom 0 punten, maar we hebben goed gespeeld vandaag en mogen trots zijn. We hebben echt gevochten.

Venlo DJ1-Best DJ1 0-3

Andere verslagen

Tegenstander Datum
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
!Oefenwedstrijd Uru Cure U19/senior team
HC Nova DJ1
V.M.H.C. Basko DJ1
HV Weert DJ2
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
MHC Best DJ3
HC Nova DJ1
HV Weert DJ2
V.M.H.C. Basko DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
MHC Best DJ3

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO