header foto

Dames Jong 1 - MHCV DJ1: 3 - 4

Gespeeld op: 18-11-2018

Vandaag de laatste wedstrijd van dit seizoen gehad. Dit keer kwam Venray op bezoek. Uit hadden we hier helaas met 3-1 van verloren, maar dat wil niks zeggen voor deze wedstrijd.

We speelden sterk. Iedereen ging mee verdedigen en we vochten keihard voor de bal gedurende de eerste helft. Na ongeveer 10 minuten kregen we een strafcorner. Deze werd kort op Esmee gespeeld die hem linksonder de hoek in knalde. We stonden met 1-0 voor. Hoewel beide teams nog wel kansen kregen, viel er deze helft geen goal meer en was er ook geen benoemswaardige gebeurtenis meer. Dus we gingen met een voorsprong de rust in.

Na rust ging het iets minder voorspoedig. Venray was gebrand om te winnen en maakte al snel de 1-1. Maar dit pikten wij niet. Nog geen 5 minuten later werd een bal de goal in gefriemeld en stonden we weer voor. De coach van de tegenstander pikte dit niet en zei tegen haar team dat ze echt niet mochten verliezen. Ik weet niet of dit de reden was, maar de meiden uit Venray speelden fel en agressief. We bleven aan het verdedigen, maar als er een bal dan naar voren werd gespeeld, kwamen we wel zeker hun cirkel in. Zo kwam het ook dat we 9 minuten voor tijd op een 3-1 voorsprong kwamen door een klap de rechterhoek in. Dit moesten we alleen nog even vast weten te houden. En dat is waar het mis ging. Ik weet niet precies waar het vandaan kwam, maar Venray werd nog feller dan het al was. Eerst scoorden ze via een bal van links die ze voor wilden geven op paal. Deze speelde ik weg, maar een andere aanvalster nam deze aan en sloeg hem vervolgens half hoog de goal in. Even later kwamen ze weer aanzetten en sloegen op goal. Ik probeerde deze tegen te houden met mijn backhand, maar tikte hem daarmee per ongeluk de goal in. Maud was namelijk niet berekend op deze richtingsverandering. En tot overmaat van ramp wist Venray even later nog een keer te scoren door een klap van de rechterkant die links half hoog de goal in ging. We kregen in de laatste minuut nog wel een strafcorner, maar wisten hier niks meer uit te halen.

Helaas helaas hebben we het op het einde vergooid, maar voor onze stand in de poule had het niets uitgemaakt.

Iedereen die dit seizoen een keer is komen kijken of heeft ingevallen, hartstikke bedankt en misschien tot binnenkort in de zaal.

Venlo DJ1-Venray DJ1 3-4

Andere verslagen

Tegenstander Datum
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
!Oefenwedstrijd Uru Cure U19/senior team
HC Nova DJ1
V.M.H.C. Basko DJ1
HV Weert DJ2
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
MHC Best DJ3
HC Nova DJ1
HV Weert DJ2
V.M.H.C. Basko DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO