header foto

Geel-Zwart DJ1 - Zaal Dames Jong 1: 4 - 2

Gespeeld op: 6-1-2019

Vandaag was het tijd voor de eerste wedstrijden van het jaar. Met een klein aantal gingen we op weg naar Veghel.

Eerst speelden we tegen Veghel. Hier hadden we nog niet tegen gespeeld, dus het was ons niet bekend hoe goed zij waren. Nu viel dit gelukkig ook wel mee.

Helaas hadden we wat slechte scheidsrechters die veel door de vingers zagen, waardoor Veghel onterecht op een 1-0 voorsprong wist te komen. De bal werd namelijk met een lobje naar de tweede paal gegeven en deze werd ingetipt. Helaas gingen we met deze stand ook de rust in.

Na rust wilden we de stand compleet om gaan draaien en daar begonnen we ook snel mee. Een bal kwam van de linkerkant voor de goal en deze wist Ilse bij de tweede paal in te tikken. Helaas kwam Veghel vervolgens weer op voorsprong, maar Esmee wist met een mooie bal de score weer gelijk te trekken. Ze kwam van rechts de cirkel in en maaide de bal zo de verre hoek in, via de paal. Ze wist zelf niet eens dat de bal de goal in was. Vervolgens werd er een tijd niet gescoord, ondanks alle pogingen. 2 minuten voor tijd, kwam Veghel helaas wel weer op voorsprong. We probeerden dit nog te herstellen, maar kregen dit niet meer voor elkaar. Sterker nog, 3 seconden voor tijd wist Veghel er nog een doelpunt in te spelen en hiermee eindigde een spannende wedstrijd.

Geel-Zwart DJ1- Venlo DJ1 4-2

 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Hockey Geldrop DJ1
MHCV DJ1
Tegelen DJ2
Hockey Geldrop DJ1
MHCV DJ1
Hockey Geldrop DJ1
Geel-Zwart DJ1
Geel-Zwart DJ1
Tegelen DJ2

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO