header foto

Zaal Dames Jong 1 - MHCV DJ1: 1 - 2

Gespeeld op: 6-1-2019

Meteen na deze wedstrijd moesten we weer spelen. Ditmaal tegen Venray. Eerder hadden we hier 2-1 van verloren, maar dat was onze eerste wedstrijd en die hadden we destijds kunnen winnen, dus we gingen met vertrouwen deze wedstrijd in. Ook al hadden we nu nog maar 1 wissel. Annabel was tijdens de eerste wedstrijd namelijk lelijk onderuit gehaald en kon nu niet meer meespelen.

Een beetje moe van de vorige wedstrijd waren we nog, maar we gingen wel gelijk die wedstrijd in. Zo kwamen we na nog geen 5 minuten gespeeld te hebben ook op een 1-0 voorsprong. Een bal kwam van rond de middellijn de cirkel in en deze wist Ilse hoog in te tikken. De keepster probeerde hem nog een beetje klunzig te stoppen, maar gelukkig voor ons lukte dit haar niet. De rest van de helft kregen we ook nog wat kansen, maar hier wisten we helaas niets meer van te maken. Maar we gingen wel de rust in met een voorsprong.

Na rust begon Venray iets sneller dan we hadden verwacht en binnen een minuut hadden ze een doelpunt gemaakt. Het was een beetje klunzig verdedigd door ons en goed gespeeld van Venray. Nu wilden wij graag weer scoren. Maar ondanks vele pogingen, lukte het maar niet meer. Sterker nog, ongeveer 3 minuten voor tijd wist Venray op voorsprong te komen. Er kwam nog net wat meer power bij bij ons. We wilden deze wedstrijd winnen. In de laatste 30 seconden kregen we nog een redelijke aanval, maar hier wisten we niets meer uit te halen. Helaas hebben we dus wederom verloren van Venray waar we hadden kunnen winnen.

Venlo DJ1- Venray DJ1 1-2

We hebben vandaag goed gespeeld, maar helaas geen punten gehaald. Volgende week spelen we weer thuis en gaan we weer punten pakken. Mocht je willen komen kijken, zorg er dan voor dat je om 17:00 uur of 18:40 uur in sporthaal Rijnbeek bent.

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Hockey Geldrop DJ1
MHCV DJ1
Tegelen DJ2
Hockey Geldrop DJ1
Geel-Zwart DJ1
Hockey Geldrop DJ1
Geel-Zwart DJ1
Geel-Zwart DJ1
Tegelen DJ2

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO