header foto

Dames Jong 1 - V.M.H.C. Basko DJ1: 4 - 1

Gespeeld op: 7-4-2019

Wij hadden vandaag het geluk met dit mooie weer tegen Basko te mogen spelen. Op onze Herungerberg stonden we met 16(!) dames klaar om aan de wedstrijd te beginnen.

Het lekkere weer en de grote opkomst zorgde voor een goede sfeer en we begonnen lekker aan de wedstrijd. Mary-Allen wist ons de voorsprong te bezorgen en niet veel later sloeg Esmée met haar backhand de volgende bal in de goal, deze ging alleen zo hard dat hij er weer uit kwam en de scheids dacht dus dat hij niet zat. De stand bleef helaas op 1-0. Voor rust wist Esmée echter zelf nog de 2-0 te maken door een bal vanaf kop cirkel keihard de hoek in de slaan.

Na rust ging het spel al snel weer verder en voor we het wisten, had Annabelle de 3-0 er al in gejaagd. Helaas werd het vanaf toen wat lastiger. Ons spel werd wat rommeliger en onze tegenstanders uit Veldhoven maakten hier goed gebruik van. Ze kwamen steeds meer in de aanval en kregen ook een paar strafcorners. Gelukkig voor ons, waren ze niet heel goed in afronden en kregen ze maar 1 bal daadwerkelijk de goal in gewerkt. Dit was natuurlijk ook te danken aan Maud die een behoorlijk aantal van de klappen op goal tegen wist te houden. We sloten het nog even af door zelf nog te scoren. Manouk gaf de bal voor en deze tikte Ilse bij de tweede paal binnen.

Venlo DJ1-Basko DJ1 4-1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
!Oefenwedstrijd Uru Cure U19/senior team
HC Nova DJ1
HV Weert DJ2
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
MHC Best DJ3
HC Nova DJ1
HV Weert DJ2
V.M.H.C. Basko DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO